over

ons.

"Wij worden helemaal blij als alles tot in de puntjes klopt!"

Jij bent succesvoller als je merkbeleving on point is. Daarom zorgen we ervoor dat jouw merk van buiten uitstraalt wat het diep van binnen is. STRK PLAN is hét strategie-, branding- en marketingbureau voor lifestyle brands die klaar zijn voor nóg meer succes.

Wij kiezen voor kwaliteit in alles wat we doen. Door te gaan voor het hoogst haalbare creëren we échte beleving, waarbij alles tot in de kleinste details klopt. Noem ons jouw go to agency op het gebied van strategie, branding en marketing.

Onze klanten, of liever gezegd samenwerkingspartners, zijn lifestyle brands die het anders durven te doen en klaar zijn om te groeien. Want dat is wat er gebeurt, als je met ons in zee duikt. Onze creatieve concepten blijven niet onopgemerkt en we blinken uit in onze aanpak en persoonlijke benadering.

Ons

dreamteam

STRK PLAN | Strategie, Branding & Marketing

Hanneke

Eigenaresse / strateeg & brand specialist

Van jongs af aan zat de ondernemersdrive er bij mij al in. Gebrand om ondernemers te helpen groeien en hun doelen te bereiken.

hanneke@strkplan.nl

STRK PLAN | Strategie, Branding & Marketing

Tessa

Brand & marketing specialist

Een gedreven creatieveling. Met mijn achtergrond in marketing en kennis van de laatste trends transformeer ik jouw visie om naar levendige uitingen.

tessa@strkplan.nl

STRK PLAN | Strategie, Branding & Marketing

Sanne

Marketing & communicatie specialist

Nuchter, spontaan en altijd klaar voor een uitdaging. Mijn passie ligt bij het vertellen van verhalen van bedrijven door middel van heldere, effectieve communicatie.

sanne@strkplan.nl

Do you like

what you see?

Get in touch en kom erachter wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Alle fases combineren in een totaalpakket?